elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Font de la Figuera reconeix l'esport local a la Gala de l'Esport

La Font de la Figuera reconeix l'esport local a la Gala de l'Esport
  • L'acte tindrà acaba de celebrar-se hui divendres al teatre Joan de Joanes

La Font de la Figuera acaba de celebrar la I Gala de l'Esport que reconeix l'esport i els seus esportistes més destacats de 2019. Una comissió assessora de l'esport integrada per professionals i aficionats vinculats a l'àmbit esportiu local va valorar totes les candidatures resultant 11 reconeixements i mencions que l'Ajuntament acaba de lliurar aquesta vesprada al teatre Joan de Joanes.

El Club de Judo ha resultat guanyador en les categories Esport Base i Igualtat, mentre que l'especialista en CrossFit, Fabián Beneito, també ha recollit el reconeixement a l'Esport Individual i la Menció Especial Rellevància. Com Esport Col·lectiu, el club de futbol La Font de la Figuera CF ha resultat el més valorat i Alejandro Albero s'ha endut el de Jove Promesa per la seua dedicació al Ciclocròs. La Constància ha estat per a Vicent Gandia, corredor de trail, mentre que la Trajectòria més destacada ha sigut per al veterà atleta Tono Pérez. En Iniciativa Esportiva destaca Miquel Bas, mentre que La Cooperativa La Viña i els germans Gandia han recollit les mencions a Entitat Col·laboradora i Suport a l'Esport Local, respectivament.

Tant l'alcalde, Vicent Muñoz, com el regidor d'Esports, Miguel Ángel Micó destaquen la iniciativa com a necessària per a "posar en valor i impulsar l'esport local, àmpliament practicat per multitud de veïnes i veïns, tant a nivell aficionat com professional i en diverses categories, desenvolupant-se moltes d'elles cada any en tornejos, actuacions i per descomptat, amb participació activa en gales benèfiques i actuacions de diversa índole".

Pujar