9 de desembre de 2019 9/12/19

Cs demana conéixer la planificació de freqüències i personal de Metrovalencia a l'estiu davant les queixes dels usuaris

Cs demana conéixer la planificació de freqüències i personal de Metrovalencia a l'estiu davant les queixes dels usuaris - (foto 1)
  • Mamen Peris pregunta al Consell “si s'han tingut en compte les necessitats dels usuaris habituals així com les dels nombrosos turistes a la ciutat”

El grup parlamentari Ciutadans (Cs) ha demanat conéixer la planificació de les freqüències i reforç de personal de Metrovalencia en període estival després de les queixes dels usuaris. Segons ha comentat la diputada Mamen Peris, “des de l'1 de juliol està en vigor l'horari d'estiu, que implica una freqüència de pas similar a la dels caps de setmana, però amb la previsió de reforços en les primeres hores del matí i al migdia, coincidint amb les majors afluències de pas”. 

No obstant això, per a Peris, “i a tenor de l'al·luvió de reclamacions per part dels usuaris, existeixen seriosos dubtes que la Conselleria d'Obres Públiques estiga complint amb les condicions anunciades per al servei aquestes setmanes d'estiu i ens trobem amb reducció de freqüències, aglomeracions en estacions i retards als trens”.

La diputada ha assegurat que la Conselleria justifica aquesta situació per “els encaixos de bolillos que s'estan fent”, però “no és una explicació vàlida”. “Des de Cs volem saber com s'han planificat aquestes setmanes, si s'han tingut en comptes les necessitats dels usuaris habituals i també quina previsió tenen perquè el turisme puga fer ús útil de Metrovalencia”, ha manifestat Peris.

    

ocultar
Cs demana conéixer la planificació de freqüències i personal de Metrovalencia a l'estiu davant les queixes dels usuaris
Pujar