20 de novembre de 2019 20/11/19

Castelló, en alerta taronja per vents de fins a 100 km/h

Castelló, en alerta taronja per vents de fins a 100 km/h - (foto 1)

  El divendres comença a la Comunitat Valenciana amb cels nuvolosos i fortes ratxes de vent en algunes zones, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET). Al llarg del dia no es descarta la possibilitat de registrar precipitacions febles.

  La borrasca Flora que va travessar durant el dia d'ahir tota la Península deixant pluges en les últimes hores del dia, continua coleando provocant forts vents en tot el territori. En concret, avui divendres es troba en alerta taronja per fortes ratxes de vent que poden arribar a aconseguir els 100 km/h.

  Respecte a les temperatures, es mantindran sense canvis significatius “excepte ascensos de les màximes en el litoral”. D'aquesta manera, per províncies els termòmetres marcaran: a València màximes de 18 i mínimes de 3; a Castelló s'arribarà als 18 graus i no superaran els 3; i a Alacant 18 graus de màxima i 5 de mínima.

  Per al cap de setmana, segons la predicció de AEMET, els cels es buidaran i les temperatures arribaran als 20 graus en alguns punts de la Comunitat.

  ocultar
  Castelló, en alerta taronja per vents de fins a 100 km/h
  Pujar