elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcàsser demana ‘quedar-se a casa’ enfront del Covid-19

Alcàsser demana ‘quedar-se a casa’ enfront del Covid-19
  • Es prega realitzar telefònicament/telemàticament les màximes tasques possibles

  • Només s’ha de sortir al carrer per necessitat imperiosa

Des de l'Ajuntament d'Alcàsser es fa una crida a tot el veïnat recordant que, davant la situació d'Estat d'Alarma a causa del virus Covid-19, s'ha d'estar a casa i evitar sortir al carrer. En aquest sentit, s'han suspès totes les activitats programades, així com la formació als centres educatius, i es prega que per tots els tràmits administratius que s'hagen de fer, s'utilitzen les vies telemàtiques i telefòniques en la màxima mesura possible.

Es recorda que des del Govern s’han indicat els únics motius pels quals es pot sortir al carrer: la compra d'aliments i productes de primera necessitat, anar a la farmàcia, al banc, als centres sanitaris, cuidar de gent major i dependents, o acudir a treballar. També s'ha de tindre en consideració que, desobeir aquestes indicacions, pot comportar sancions econòmiques importants.

Sobre la compra d'aliments i productes de primera necessitat, es recorda que el subministrament està garantit, els establiments estaran oberts, i per això s'ha de comprar d'una manera responsable, amb tranquil·litat i paciència, evitant comprar en excés i sent solidari, tant amb la resta de compradors com pels treballadors dels establiments.

Des de l'Ajuntament, es recorda utilitzar preferentment l'atenció telemàtica i telefònica, per això es recorda els telèfons per a evitar la presència de persones tant a les oficines municipals com als centres sanitaris:

  • Ajuntament d’Alcàsser:

Administració: 96 124 03 47 / 600 42 49 70

Serveis Socials: 96 122 29 95

  • Policia Local: 608 66 30 32
  • Centre de Salut: 96 342 51 00
  • Conselleria de Sanitat: 900 300 555
  • Aigües de Valencia: 96 069 00 09

Eva Zamora, alcaldessa d’Alcàsser recorda “s’han decretat mesures molt dures, però l’estricte compliment de les mateixes farà que la seua durada siga la mínima possible per combatre al Covid-19, així es que #QuedatEnCasa”

Pujar