2 d’abril de 2020 2/4/20

Un ajust de comptes acaba amb un mort en un descampat de la província València

Un ajust de comptes acaba amb un mort en un descampat de la província València - (foto 1)
  • Aquest dimarts quatre homes seran jutjats per l'Audiència Provincial acusats de segrest i assassinat, després que un d'ells confessara l'ocorregut

L'Audiència Provincial de València jutja aquest dimarts a quatre homes acusats de segrestes i assassinar a un altre al qual un d'ells devia diners per tràfic de drogues. Els fets haurien tingut lloc en 2004, i van acabar amb un mort en un descampat de la localitat valenciana de Bonrepòs i Mirambell.

Segons apunta la Fiscalia en el seu escrit els processaments van reduir i van immobilitzar a la víctima en un pis de València i posteriorment li van col·locar unes esposes i li van tancar en el bany després de sedar-lo amb un tranquil·litzant.

Després aquest hauria sigut introduït en el maleter d'un cotxe, i posteriorment traslladat a un descampat situat en la localitat de Bonrepòs i Mirambell on, presumptament, un dels acusats li va matar d'un tret al cap. Els quatre implicats van procedir a calar-li foc a aquest cadàver.

La investigació d'aquest crim va ser suspesa inicialment per falta de proves, en concret l'autor que va cometre l'assassinat, Finalment, en 2017, un dels implicats va acudir a la Guàrdia Civil i va confessar l'ocorregut. El Ministeri Públic demana per a aquest acusat penes que sumisquen deu anys i nou mesos de presó per un delicte d'assassinat i un delicte de detenció il·legal amb l'atenuant de confessió.

Per als altres tres acusats reclama inicialment entre 23 i 25 anys i set mesos de presó pels mateixos delictes i per un delicte de tinença il·lícita d'armes

 

Pujar