elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Agost dona començament amb el retorn del festival Estiu a la Torre

Agost dona començament amb el retorn del festival Estiu a la Torre
  • Swing from the bottom serà l’agrupació que done inici a la “Trobada de Jazz Vila de l’Eliana 2019”, amb motiu del seu 30 aniversari

Torna la música a l’emblemàtica Torre del Virrei de l’Eliana. El festival, que acull concerts de música d’arreu del món, aquest mes d’agost celebra el seu 30 aniversari amb la “Trobada de Jazz Vila de l’Eliana”.

Aquesta és el motiu pel qual, en aquesta edició, l’ajuntament del municipi ha ampliat el nombre d’actuacions de jazz en agost, tenint l’oportunitat d’escoltar un total de 4.  S’ha fet una programació de luxe on es podrà comptar amb la presència de prestigiosos músics com Perico Sambeat, el trompetista David Pastor o la precisa veu d’Ester Andújar.

La “Trobada de Jazz” donarà inici aquest dissabte dia 3 amb l’actuació de Swing from the bottom. Aquest grup està format per un conjunt de ballarins i amants de la música swing que, moguts per l’esperit de ballar, van decidir unir-se amb aquest projecte musical.

Un piano, trompeta, saxo, guitarra, baix, bateria i veu s’uniran per donar forma a grans referents de la música.  A més, l’actuació anirà acompanyada de diverses agrupacions de dansa que amenitzaran la nit de música amb balls de lindy hop i swing. L’actuació començarà a partir de les 22:30h i tindrà un preu d’entrada de 5 euros la general i 4 euros la reduïda.

Així doncs, torna a la simbòlica Torre del Virrei el festival que ofereix tots els dissabtes del mes de juny i agost concerts de músiques d’arreu del món, de Jazz i de música flamenca.

 

Pujar