25 de setembre de 2020 25/9/20

À Punt convocarà oposicions per a més de 500 llocs de treball

À Punt convocarà oposicions per a més de 500 llocs de treball - (foto 1)

    La televisió pública valenciana ha anunciat la seua intenció de convocar “com més prompte millor” una oferta pública d'ocupació amb que s'espera cobrir més de 500 llocs de treball, corresponents a les bosses temporals que es van obrir en el moment de la seua posada en marxa.

    Àdhuc sense data, des de À punt asseguren que estan redactant les bases i el següent pas serà que la Generalitat del seu vistiplau al procés. L'anunci s'ha fet oficial durant la comissió de radiotelevisió celebrada en Les Corts, la qual ha comptat amb la presència del president del Consell Rector de la Coportació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Enrique Soriano, i la directora de la televisió, Empar Marco.

    Durant aquesta compareixença, tots dos han assegurat una vegada aprovada la relació de llocs de treball definitiva es llançarà la convocatòria d'oposicions “complint amb tots els terminis perquè es facen dins del termini i en la forma escaient”. De moment, es desconeix la data en la qual aquesta promesa es farà efectiva.

    D'altra banda, i preguntats per la situació econòmica per la qual travessa la televisió pública valencià han assegurat que “no hi ha fallida, no hi ha suspensió de pagaments i no hi ha cap risc”. “No podem dir que això ha sigut un desastre: eixim tots els dies malgrat les dificultats", ha insistit Soriano, al mateix temps que s'ha mostrat crític apuntant que "l'audiència no és raonable i ha de ser molt més alta".

    Pujar