27 de novembre de 2020 27/11/20

Una residència del Puig aglutina més d'un centenar de positius entre interns i treballadors

Una residència del Puig aglutina més d'un centenar de positius entre interns i treballadors - (foto 1)
  • El centre té 127 casos de coronavirus actius en aquests moments

Les residències de majors van ser durament colpejades per la pandèmia durant la primera ona, i ara en ple repunt de casos s'estan veient de nou en el punt de mira. En els últims dues últimes, Sanitat ha comunicat 139 contagis en aquests centres.

Especialment preocupant la situació que es viu en la Residència de Majors Saba El Puig del Puig de Santa María on, en aquests moments, un total de 96 residents i 31 treballadors han donat positiu en coronavirus. Es tracta d'un dels majors brots registrats en aquests centres.

Es tracta d'un cas extrem, que contraposa amb el descens de positius notificats hui per Sanitat en les residències. En l'última actualització del dijous, hi ha 2 residents que han donat positiu i 5 treballadors.

Situació de les residències

Hui dia, hi ha algun cas positiu en 32 residències de majors (3 a la província de Castelló, 9 a la província d'Alacant i 20 a la província de València), 3 centres de persones amb diversitat funcional (0 a la província de Castelló, 2 en la d'Alacant i 1 en la de València) i 2 centres de menors (1 a la província d'Alacant i 1 a la província de València).

A més, actualment, es troben sota vigilància activa de control sanitari 6 residències en la Comunitat Valenciana: 1 a la província de Castelló, 1 a la província d'Alacant i 4 a la província de València.

Pujar