24 d’octubre de 2020 24/10/20

El Puig obri la seua primera Escola d'Estiu per a persones amb diversitat funcional

El Puig obri la seua primera Escola d'Estiu per a persones amb diversitat funcional - (foto 1)

  L'Ajuntament de El Puig de Santa Maria celebrarà del 2 al 31 de juliol la seua primera Escola d'Estiu per a persones amb diversitat funcional.

  Es tracta d'una iniciativa de la regidoria de Benestar Social que pretén estimular el desenvolupament dels i les alumnes participants amb activitats culturals, artístiques, esportives, cognitives i socials.

  "L'objectiu no és només que l'alumnat s'ho passe bé amb les activitats que hem organitzat, sinó poder ajudar-lo a créixer tant des del punt de vista psicomotor com des del comunicatiu i l'afectiu social", assenyala la regidora Maite Sánchez.

  L'escola obrirà les seues portes al centre García Lorca el proper 2 de juliol i les mantindrà obertes de dilluns a divendres, de 9:30 del matí a 13:30 del migdia.

  Les persones interessades poden inscriure's al centre municipal García Lorca de l'11 al 22 de juny. El dia 21 el mateix centre acollirà, a les 18 hores, una reunió informativa on també es presentarà un projecte d´intervenció socio-educativa a través del surf.

  La iniciativa compta amb el precedent de la bona acollida que va tindre l'escola per a persones amb diversitat funcional de les passades festes de Nadal.

  La primera Escola d'Estiu per a persones amb diversitat funcional del Puig naix amb la col·laboració de la Diputació de València i la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

  Pujar