5 de juny de 2020 5/6/20

El Puig contracta 8 persones amb fons del SERVEF i el SEPE

El Puig contracta 8 persones amb fons del SERVEF i el SEPE - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Puig contracta 8 persones amb fons del SERVEF i el SEPE - (foto 2)
  El Puig contracta 8 persones amb fons del SERVEF i el SEPE - (foto 3)
  El Puig contracta 8 persones amb fons del SERVEF i el SEPE - (foto 4)
  El Puig contracta 8 persones amb fons del SERVEF i el SEPE - (foto 5)
  El Puig contracta 8 persones amb fons del SERVEF i el SEPE - (foto 6)

  L'Ajuntament del Puig de Santa Maria ha contractat 8 persones en situació de desocupació amb fons provinents de diversos programes del Servef i el SEPE. Els programes arrencaren el passat mes de desembre amb l'objectiu d'aplicar les polítiques actives d'ocupació que emanen de la Generalitat Valenciana i el Ministeri de Treball.

  Este es el cas del Servei de Manteniment d'Espais Públics 2017-2018, que aprofita el Programa d'Iniciativa Social del SERVEF per a desocupats de 30 anys per donar treball a un oficial i un peó de la construcció durant més de mig any, que realitzaran tasques d'obra en la muntanya del Castell així com en vials, parcs, jardins i altres espais públics.

  Les activitats de jardineria també prenen protagonisme mitjançant el servei "Manteniment de Parcs i Jardins 2017-2018" adreçat a desocupats de llarga durada. A través d'este programa igualment finançat pel SERVEF dues peones i dos peons de jardineria treballaran durant 6 mesos en la neteja i manteniment dels espais verds municipals, com ara el Parc Europa, o l'Albereda de Puçol, entre molts altres.

  D'una altra banda, l'Ajuntament li ha donat continuïtat a la Brigada Agrària aprofitant el romanent de subvenció que el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) posa al servei de les corporacions locals per pal·liar la desocupació agrària, per donar-li continuïtat a la Brigada Agrària municipal. Els operaris realitzaran treballs de manteniment dels camins rurals de la població, amb el desbrossament de les vies de serveis de la V-21, el Camí Fondo, Camí Assagadors i camí de "La Calle", així com activitats de manteniment en les muntanyes i els Horts Socials.

  Pujar