19 de gener de 2020 19/1/20

El Puig celebra el Dia dels Valencians amb espectacle de música valenciana

El Puig celebra el Dia dels Valencians amb espectacle de música valenciana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Puig celebra el Dia dels Valencians amb espectacle de música valenciana - (foto 2)
  El Puig celebra el Dia dels Valencians amb espectacle de música valenciana - (foto 3)

  Per primera vegada, la banda sonora del Nou d’Octubre la han posada els músics del Puig amb l’Escola de Danses, Corda i Can’t d’Estil de la Marina i el Grup de Tabaleters i Dolçainers, que han oferit un bonic espectacle. Ha sigut la principal aposta d’aquest equip de govern que ha buscat celebrar “la festa de la cultura i la identitat valenciana contada pels nostres músics i a través de la nostra manera pròpia i singular d’expressar-nos”, ha assegurat la regidora de festes, Maite Sánchez.

  Ha sigut a l’emblemàtica ermita de Sant Jordi, de qui es diu va intervindre miraculosament en la batalla del Puig que li va donar la victòria a l’exèrcit cristià. L’alcaldessa ha aprofitat l’acte per anunciar que “l’ajuntament de València ha donat resposta a una antiga reivindicació veinal i ha cedit al Puig la gestió de l’emblemàtica Ermita de Sant Jordi”. D’aquesta manera, el consistori tindrà més posibilitats per realizar activitats culturals i visites guiades.

  Després, s’ha oferit la ruta teatralitzada Jaume I al Puig. Una interessant proposta turística a través de la qual es conta la història i el pas del monarca pel municipi d’una manera divertida i didàctica.

  A més, pensant en els més menuts, durant tot el dia, hi ha parc infantil, tallers i xocolatada.

  ocultar
  El Puig celebra el Dia dels Valencians amb espectacle de música valenciana
  Pujar