24 d’octubre de 2020 24/10/20

El I Pla d'Igualtat del Puig comença a agafar forma

El I Pla d'Igualtat del Puig comença a agafar forma - (foto 1)

    Des del departament de Servicis Socials, en col·laboració amb les diferents associacions, s'ha començat treballar en el disseny i implantació del I Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Hòmens d'El Puig de Santa Maria. L'objectiu és que la ciutadania participe de primera mà en la seua elaboració i així es puguen determinar les necessitats reals de la població i com poden resoldre's.

    Es van exposar els diferents punts de vista, generant un intens debat sobre temes com la conciliació familiar, la joventut, participació i salut. Algunes idees que van sorgir d'esta trobada són iniciatives molt interessants, com per exemple l'organització de distintes activitats entre diverses associacions, portar l'acció als carrers del poble i organitzar tornejos esportius mixtos.

    Un Pla d'Igualtat treballa especialment a reforçar les estructures de l'Estat del Benestar, és a dir, proporciona el suport social a les persones per a reduir les desigualtats de qualsevol tipus i origen, prestant especial atenció a aquelles que poden donar-se entre dones i hòmens. Precisament, es tracta de donar una cobertura multidisciplinària al canvi social; sempre seguint els valors que ho orienten: compromís, igualtat, equitat, no discriminació, transversalitat, responsabilitat, participació i diversitat.

    El pròxim 19 de maig tindrà lloc el I Consell de Participació Ciutadana, a través del qual es pretén acostar el Pla d'Igualtat a la ciutadania perquè traslladen les seues impressions.

    Pujar