12 de novembre de 2019 12/11/19

Aprofita este pont de maig per saborejar les Jornades Gastronòmiques del Puig

Aprofita este pont de maig per saborejar les Jornades Gastronòmiques del Puig - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Aprofita este pont de maig per saborejar les Jornades Gastronòmiques del Puig - (foto 2)

  Les temperatures primaverals d'este pont de maig auguren unes jornades propícies per descobrir amb la família els racons del Puig de Santa Maria i assaborir alguna de les propostes culinàries que ens ofereixen les seues X Jornades Gastronòmiques.

  Els restaurants de la localitat s'han unit per oferir fins al proper 6 de maig diferents propostes de gastronomia mediterrània i saludable que comparteixen el denominador comú de l'ús de verdures de temporada tradicionals de la comarca de l'Horta Nord.

  Enguany les jornades li posen especial atenció a la carabassa, podent-se degustar plats tan suggerents i apetitosos com la Carabassa a Textures i Crema Gelada o la Fideuà de Secret Ibèric i Carabassa.

  Els comensals poden complementar el seu àpat realitzant alguna de les rutes teatralitzades i visites guiades que proposa el municipi. El menú complet i la visita guiada parteixen dels 17 euros. Les reserves poden fer-se a la Tourist Info: elpuig@touristinfo.net.

  La iniciativa, que enguany celebra el seu desè aniversari, és organitzada per l'Ajuntament del municipi i compta amb la col·laboració de l'Agència Valenciana de Turisme.

  ocultar
  Aprofita este pont de maig per saborejar les Jornades Gastronòmiques del Puig
  Pujar