18 de gener de 2021 18/1/21

Amor, humor, música, circ, màgia i cinema a la Festa de Benvinguda del centre cultural La Marina

Amor, humor, música, circ, màgia i cinema a la Festa de Benvinguda del centre cultural La Marina - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Amor, humor, música, circ, màgia i cinema a la Festa de Benvinguda del centre cultural La Marina - (foto 2)
  Amor, humor, música, circ, màgia i cinema a la Festa de Benvinguda del centre cultural La Marina - (foto 3)
  Amor, humor, música, circ, màgia i cinema a la Festa de Benvinguda del centre cultural La Marina - (foto 4)

  El centre cultural LA MARINA del Puig de Santa Maria alça el teló de la temporada teatral i dóna el tret d'eixida al nou curs amb una Festa de Benvinguda carregada d'amor, humor, música, circ, màgia i cinema.

  La festa tindrà lloc el proper dissabte 30 de setembre i comptarà amb l'espectacle músical d'Eddy Eighty i la música dels 80. Els nostàlgics d'aquella dècada prodigiosa podran gaudir amb els més menuts d'un espectacle que mescla amor, humor i circ amb les millors cançons vuitanteres.

  Després arribarà el torn de Javier Botia. Es tracta d'un comunicador polifacètic, molt conegut en els circuits de Café-Teatre, que ha fet de mentalista, monologuista, showman, humorista i presentador de televisió. Ens oferirà un tast del seu darrer espectacle, en què humor i màgia aniran ben agafats de la mà.

  La jornada festiva tancarà amb la projecció del curtmetratge "Casitas" i de la pel·lícula "La noche que mi madre mató a mi padre", una divertida comèdia rodada a València dirigida per Inés París. Ambdues produccions s'exhibiran amb la col.laboració de l'Institut Valencià de Cultura, amb l'objectiu de promoure el cinema valencià entre el públic.

  La Festa de Benvinguda començarà a les 18:30 hores i tindrà lloc tant a la plaça Mariano Benlliure com al saló d'actes de La Marina.

  Pujar