30 de novembre de 2020 30/11/20

Puig intenta frenar l'arribada de turistes madrilenys: “No és oportú viatjar”

Puig intenta frenar l'arribada de turistes madrilenys: “No és oportú viatjar” - (foto 1)

    Les peticions del Govern d'Espanya i de Madrid per les quals es demana als ciutadans que limiten les seues eixides de casa, fomentant el teletreball, ha provocat entre un sector de la població l'efecte contrari al desitjat. Han sigut molts els madrilenys que han decidit passar ‘la quarantena’ allunyats de la capital i viure unes xicotetes vacances en la Comunitat.

    Una decisió allunyada de qualsevol de les recomanacions llançades des del Ministeri de Sanitat i que només contribuirà a la propagació del coronavirus per Espanya. Sobre aquesta situació, i davant les preguntes dels periodistes, es va pronunciar el president de la Generalitat, Ximo Puig: “Estem preocupats i és una situació que no ajuda”.

    “Demanaria prudència i que es complisquen els requeriments del Ministeri” apuntava el president, al mateix temps que insistia: “No sembla oportú viatjar”. Amb aquestes paraules el cap del Consell intentava disminuir l'arribada de turistes a les costes valencianes perquè “som hospitalaris” però tal com va apuntar no és recomanable viatjar “des de les zones de contenció reforçada”

    Pujar