Castellano

MÉS FOTOS
    Sofía Zanón aconsegueix la tercera posició en cércol i es classifica quarta en el Campionat d'Espanya de Gimnàstica Rítmica - (foto 2)

El Campionat d'Espanya individual de Gimnàstica Rítmica es va celebrar en el pavelló esportiu Font de Sant Lluís de València els dies 23, 24 i 25 de juny. La gimnasta Sofía Zanón, veïna de Puçol, va deixar empremta amb una intervenció que la va fer mereixedora de la tercera posició en la fase amb cércol i de la quarta posició en la classificació general de Primera Categoria.

Amb una nota de 14.717, Sofía va aconseguir el tercer lloc en la classificació de Primera Categoria de cércol com a membre de l'equip Almara de Burjassot. La jove va rebre formació en el Club de Gimnàstica Rítmica Puçol, i entrena des de l'any 2015 en la seua agrupació actual; cosa que li va permetre fer un salt qualitatiu a nivell de competició.

La gimnasta va quedar en quart lloc en la classificació del Campionat d'Espanya individual, en Primera Categoria. Un nou èxit en el ja extens currículum de Sofía.