elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Renovat el conveni educatiu entre Caxton College i Ajuntament de Puçol

Renovat el conveni educatiu entre Caxton College i Ajuntament de Puçol
  MÉS FOTOS
  Renovat el conveni educatiu entre Caxton College i Ajuntament de Puçol - (foto 2)
  Renovat el conveni educatiu entre Caxton College i Ajuntament de Puçol - (foto 3)
  Renovat el conveni educatiu entre Caxton College i Ajuntament de Puçol - (foto 4)

  El 3 de novembre es va signar el nou conveni bianual de col·laboració entre Caxton College i l'Ajuntament de Puçol perquè l'alumnat de Year 12 del centre educatiu puga realitzar pràctiques i experiències vivencials amb xiquets i adolescents en el Centre de Dia Martínez Coll. Un projecte de suport mutu entre menors d'edat que ve desenvolupant-se en els últims anys.

  Els encarregats de rubricar este conveni bianual van ser Paz Carceller i José María Esteve, per part de l'Ajuntament de Puçol, i la vicedirectora Marta Gil Marqués, en representació de Caxton College.

  Este programa de pràctiques en matèria d'intervenció socioeducativa, que es continuarà desenvolupant durant els cursos 2021 a 2023, permetrà als alumnes Year 12 de l'assignatura Formació Humana complementar els continguts teòrics amb unes pràctiques i experiències vivencials.

  La seua tasca fonamental consistix a ajudar a xiquets, xiquetes i adolescents del Centre de Dia de Menors Martinez Coll que es troben en situació de vulnerabilitat social.

  «Este programa perseguix el suport mutu entre persones menors d'edat que tenen diferents experiències i nivells socials, a uns els permet oferir una ajuda i a uns altres ser ajudats, la qual cosa beneficia a tots», explica el regidor de Benestar Social, José María Esteve.

  Pujar