3 de juny de 2020 3/6/20

Programació detallada de les activitats per a la Festa Intercultural del projecte «Vallet: barri responsable i solidari»

Programació detallada de les activitats per a la Festa Intercultural del projecte «Vallet: barri responsable i solidari» - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Programació detallada de les activitats per a la Festa Intercultural del projecte «Vallet: barri responsable i solidari» - (foto 2)
  Programació detallada de les activitats per a la Festa Intercultural del projecte «Vallet: barri responsable i solidari» - (foto 3)
  Programació detallada de les activitats per a la Festa Intercultural del projecte «Vallet: barri responsable i solidari» - (foto 4)

  Amb motiu de la Festa Intercultural que tindrà lloc el dissabte 15 de desembre, el projecte Vallet: barri responsable i solidari ha programat una sèrie d'activitats lúdiques i gastronòmiques per a tota la família, que inclouen concerts de música, danses tradicionals de diferents països, DJ i productes típics per a degustar. Tot això gratis, naturalment.

  «Volem que el cap d'any siga també una festa per a celebrar conjuntament no solament els veïns del barri del Vallet, sinó tots els que vulguen acostar-se a gaudir de la música, la gastronomia i, per descomptat, tallers per als xiquets i xiquetes», apunta la regidora de Benestar Social, Mery Cortell.

  Per a potenciar aquesta unió entre tots, la Festa Intercultural del dissabte 15 de desembre comptarà amb quatre actuacions en directe:

  11.05 – 11.55: Mas que Vintage (música reggae).
  12.20 – 13.10: Asogari (grup de dansa garifona d'Hondures).
  13.20 – 14.00: Salay (danses tradicionals de Bolívia) i El sombrero de Sao-Tinkus (música de l'altiplà).

  La festa comptarà també amb diversos estands en els quals es podrà provar la gastronomia típica de diferents nacions: espanyola, colombiana, hondurenya, boliviana, marroquina, ucraïnesa... A més, en tot moment l'esdeveniment estarà amenitzat per un DJ.

  Finalment, entre les 11.15 i les 12.15 hi haurà un taller d'activitats específiques per als més xicotets.

  El projecte Vallet: barri responsable i solidari està cofinançat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i el Fons Social Europeu.

  Pujar