2 de desembre de 2020 2/12/20

250 nadadors creuaran les aigües de la platja en la segona edició de “Travessant el blau”

250 nadadors creuaran les aigües de la platja en la segona edició de “Travessant el blau” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  250 nadadors creuaran les aigües de la platja en la segona edició de “Travessant el blau” - (foto 2)
  250 nadadors creuaran les aigües de la platja en la segona edició de “Travessant el blau” - (foto 3)

  Dissabte 5 d'agost, a les 9 del matí, centenars de nadadors solcaran les aigües del mar en la platja de Puçol durant la celebració de la segona edició de "Travessant el blau", on més de 250 persones es donaran cita a les dues modalitats de nade que estan previstes. Enguany promet un nivell competitiu elevat i es comptarà amb nombroses mesures de seguretat. Fins a les 6 de la vesprada, les inscripcions encara estan obertes!

  La Plaça de la Rosa dels Vents serà el punt de partida dels participants decidits a sortejar les onades de la nostra platja a partir de les 9 hores. Aquesta activitat donarà l'opció de recórrer una distància de 800 metres –una modalitat enfocada a gent que no està tan acostumada a nadar i vol iniciar-se en això– o els 2.000 metres dirigits a persones que practiquen natació de manera més habitual.

  "Enguany, les inscripcions reflecteixen que hi haurà prou competitivitat, ja que hi ha gent apuntada en els 2.000 metres que nada molt bé", ha assenyalat Sergio Rada, director de la prova. "S'han inscrit al voltant de 250 persones, i arribarem a més", ha assegurat.

  Sergio ha agraït l'ampli suport municipal que han rebut per a organitzar l'esdeveniment, ja que compten amb "molts patrocinadors locals". No obstant això, les empreses que no són de Puçol també s'han bolcat, ha asseverat. A més, el club de Busseig Trotafons prestarà la seua ajuda per a salvaguardar la seguretat dels assistents: es comptarà amb un desplegament que inclourà barques i usuaris de taules de paddle surf.
  El caire solidari de l'esdeveniment no es deixarà de costat, ja que s'ha establit un donatiu voluntari mínim d'1 euro per a l'Associació Espanyola Síndrome de Sturge Weber. El límit d'inscripcions s'ha ampliat a les 300 places degut a la demanda, i les inscripcions –a un preu de 15 euros– es tancaran a les 6 de la vesprada d'aquest divendres.

  L'entrega de gorros i xips junt amb el marcatge es realitzarà el mateix dia de la prova, de 7.30 hores a 9 hores, a la Plaça de la Rosa dels Vents. Si quedaren places, es posarien a disposició del públic el mateix dia de la prova després de demanar-les prèviament per missatge privat a la pàgina de Facebook "Travessant el Blau 2017".

  Pujar