22 de gener de 2020 22/1/20

L'Escola Municipal de Futbol Sala Puçol arriba els 15 equips i 200 jugadors de totes les edats

L'Escola Municipal de Futbol Sala Puçol arriba els 15 equips i 200 jugadors de totes les edats - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Escola Municipal de Futbol Sala Puçol arriba els 15 equips i 200 jugadors de totes les edats - (foto 2)
  L'Escola Municipal de Futbol Sala Puçol arriba els 15 equips i 200 jugadors de totes les edats - (foto 3)
  L'Escola Municipal de Futbol Sala Puçol arriba els 15 equips i 200 jugadors de totes les edats - (foto 4)

  El diumenge 25 de novembre, en el Palau d'esports, es va realitzar la presentació dels 200 esportistes que componen l'Escola Municipal de Futbol Sala de Puçol: 15 equips de totes les edats entrenats per jugadors de l'equip sènior, un gran espill en el qual mirar-se perquè l'any passat va ser campió de Copa, subcampió de Lliga i va ascendir a Divisió Nacional.

  L'any que ve compleixen 30 anys i continuen cada temporada amb la mateixa il·lusió per incorporar joves amb ganes de jugar i divertir-se. En totes les categories tenen dos equips, excepte en querubins, «que tenim 18 jugadors inscrits i llista d'espera, però no podem fer dos equips perquè no hi ha més pistes per a entrenar entre setmana ni per a jugar en caps de setmana», explica Pepa Deogracia, directiva del club.

  L'acte de presentació d'aquesta temporada va ser especialment emotiu per l'homenatge a dues persones recentment desaparegudes: Manolo Piñol i Lucía, familiars de jugadors i membres històrics de la gran família del futbol sala local.

  L'organització es basa en un principi molt senzill: els que més saben ensenyen als que estan aprenent. Així, des del president Manolo Chulvi i el seu fill, que entrenen un equip prebenjamí, fins als jugadors del sènior, que es fan càrrec de la major part dels equips de l'escola.

  Inclòs el femení, format per jugadores de 13 a 18 anys entre les quals esta temporada és notícia Lucía Garibo Chueca, que amb 14 anys acaba de ser convocada amb la Selecció Valenciana sub 17.

  Una gran família que en l'àmbit esportiu continua collint èxits i als títols de l'equip sènior el mes de juny passat (ascens inclòs) se suma ara el cadet: va líder en 1a regional, la màxima categoria del futbol sala base valencià.

  ocultar
  L'Escola Municipal de Futbol Sala Puçol arriba els 15 equips i 200 jugadors de totes les edats
  Pujar