27 d’octubre de 2020 27/10/20

L'alumnat internacional d'ASV coneix les Falles

L'alumnat internacional d'ASV coneix les Falles - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'alumnat internacional d'ASV coneix les Falles - (foto 2)
  L'alumnat internacional d'ASV coneix les Falles - (foto 3)
  L'alumnat internacional d'ASV coneix les Falles - (foto 4)

  American School of Valencia (ASV) organitza tots els anys per als estudiants de l'assignatura d'Espanyol com a Segona Llengua una excursió amb l'objectiu de disfrutar dels primers actes del calendari faller. L'aprenentatge de la cultura local és una part important de l'experiència que viuen els alumnes internacionals en ASV i, entre altres aspectes, un destacat és la festa de les Falles.

  L'activitat va tenir lloc la setmana passada, en dies diferents per als grups d'Elementary School (Primària) i High School (Secundària). Ambdues classes van recórrer l'Exposició del Ninot, van visitar una xocolateria i van assistir a la mascletà en la Plaça de l'Ajuntament.

  Per als nous alumnes, l'excursió és sorprenent i té un component festiu que els ajuda a conéixer millor companys d'altres classes i els convertix en ambaixadors de la festa davant dels seus pares.

  El programa acadèmic d’ASV, basat en el currículum nord-americà, busca atraure a l'escola les famílies d'altres nacionalitats que s'instal·len a València. Durant el present curs 180 dels 800 alumnes del centre són internacionals.

  Pujar