25 de novembre de 2020 25/11/20

Iván Mestre Ros acaba en sexta posició en el 4t Torneig de Mahjong d'Águilas

Iván Mestre Ros acaba en sexta posició en el 4t Torneig de Mahjong d'Águilas - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Iván Mestre Ros acaba en sexta posició en el 4t Torneig de Mahjong d'Águilas - (foto 2)
  Iván Mestre Ros acaba en sexta posició en el 4t Torneig de Mahjong d'Águilas - (foto 3)

  El passat dissabte 20 d'agost es va celebrar el quart Torneig de Mahjong d'Águilas. L'Associació de Mahjong de Puçol, Los 3 Dragones, va participar per quart any consecutiu amb la representació d'Iván Mestre Ros, que va aconseguir la sexta posició, no podent repetir podi com en l'edició anterior per un sol punt.

  El primer de tot, donar les gràcies a l'organització del Torneig, en especial a Domingo i Isabel, per haver fet possible que este torneig s'haja pogut celebrar, així com l'esforç de tots els participants per haver acudit al Quart Torneig de Mahjong celebrat en Àguiles.

  El torneig constava de quatre sessions de dos hores cada una, amb un màxim de 16 punts de taula en joc. Totes es van realitzar el dissabte des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit.

  A nivell personal, ha sigut un torneig entretingut des de principi a fi, podent optar al podi en qualsevol moment. No obstant això, en la tercera sessió vaig perdre tres punts dels quatre que constava i, encara que durant la última vaig esmenar l'error de l'anterior, no van ser suficients els quatre punts obtinguts i finalment vaig estar a un sol punt del podi… Però me'n vaig amb bon sabor de boca.

  Des de Los 3 Dragones volem donar l'enhorabona als espanyols Héctor Escàs Gil per emportar-se el triomf del Torneig de Mahjong d'Águilas i, per descomptat, a la segona classificada Pilar Castellano Rivas y a Katia Tunis Heredia per eixa tercera plaça.

  La pròxima cita, que entra en per primera vegada en el calendari internacional de Mahjong i organitza l'Associació Mahjong Madrid, serà en esta ciutat els dies 17 i 18 de setembre. Per a acabar la temporada, Los 3 Dragones estaran presents en el 8u Open d'Espanya de Mahjong, que tindrà lloc a Puçol els dies 12 i 13 de Desembre del 2016 en l'Espai Jove. L'organització va a càrrec de l'Associació de Mahjong de Puçol Los 3 Dragones en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol.
  És un repte i una responsabilitat enorme, perquè podem confirmar que fins al moment hi ha 56 participants, on ja tenim alemanys, holandesos, francesos, italians, belgues i portuguesos inscrits, i són jugadors del millor d'Europa. Espere que pugueu anar a veure-ho, ja que serà un esdeveniment únic a Puçol.

  Pujar