21 de setembre de 2020 21/9/20

Gastromediterrani: Food trucks, market, música i una experiència refrescant a la platja de Puçol

Gastromediterrani: Food trucks, market, música i una experiència refrescant a la platja de Puçol - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gastromediterrani: Food trucks, market, música i una experiència refrescant a la platja de Puçol - (foto 2)
  Gastromediterrani: Food trucks, market, música i una experiència refrescant a la platja de Puçol - (foto 3)

  La platja de Puçol s'omplirà de food trucks, mercats i molts altres plans per a majors i xicotets els dies 11, 12 i 13 d'agost, durant la celebració de la fira gastronòmica Gastromediterrani. La música més diversa no faltarà en un espai que comptarà amb tallers de cuina i activitats destinades a refrescar a aquells que s'acosten.

  Aquest esdeveniment, pensat perquè puga assistir gent de totes les edats, comptarà amb una zona amb camions de menjar d'allò més variat, una altra dedicada a un mercat gastronòmic i una tercera que consistirà en un mercat artesanal, per la qual cosa turistes i veïns trobaran productes mediterranis i tot tipus de complements. Entre altres activitats, hi haurà taules de paddel surf a disposició dels xiquets que estiguen interessats a aprendre a manejar-les.

  La fira s'inaugurarà el divendres 11 a les 19 hores amb el potent so de Borumbaia Percussió a una actuació que reunirà a més de 20 músics. Després es realitzarà un taller de cuina entre les 20 i les 21 hores i, a les 10 de la nit, el grup Dos Animals oferirà un concert acústic en què no faltaran cançons pop i rock. A partir de les 11, la sessió DJ de Miss Yuls farà ballar als assistents fins a les 3 de la matinada.

  Al dia següent, Gastromediterrani obrirà les seues portes a les 18 hores, i serà possible assistir als tallers de cuina des de les 8 de la vesprada. Son de Charlys actuarà una hora més tard en un concert on els assistents podran gaudir de versions de flamenc i rumba i, des de les 11, el públic podrà continuar movent l'esquelet amb la discomóvil de la Falla la Marjal.

  El diumenge 13, els tallers de cuina tornaran a partir de les 20 hores. Compakt DJ tancarà aquesta fira amb una actuació que començarà a les 10 de la nit i no acabarà fins passada la mitjanit.
  El regidor de Turisme, Juanjo Manzaneque, confia en que aquesta fira resulte atractiva tant per als veïns de Puçol com per als turistes que s'allotgen en els càmpings o simplement estan visitant el municipi. La idea va sorgir de la voluntat de voler oferir una alternativa als mercats medievals que, "mentre en altres llocs com Sagunt o Rubielos tenen un context històric més coincident, en la platja de Puçol no tenien molt sentit". "A més, el seu èxit estava disminuint".

  "Volíem oferir una novetat que creiem que tindrà bona acceptació", ha afegit Juanjo. En altres pobles "hi ha ofertes com food trucks amb menjar de diferents països", ha apuntat, una cosa que resulta "atractiva i original", pel que pagava la pena provar-la a Puçol.

  El regidor ha destacat l'oferta d'activitats, entre les que es troben tallers de cuina, concerts i sessions de DJ. Així mateix, ha volgut agrair el treball que realitzen els tècnics, els treballadors de la brigada que col·laboren i la Falla la Marjal. "En definitiva, és necessari ressaltar el treball que no es veu, però que és necessari perquè tot açò puga dur-se a terme".

  Sens dubte, no hi haurà manera d'avorrir-se durant el segon cap de setmana d'agost a la platja de Puçol. L'entrada és lliure!

  Pujar