elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Conselleria al·legarà la partió de la platja de Puçol per a protegir els vecinosç

La Conselleria al·legarà la partió de la platja de Puçol per a protegir els vecinosç
  MÉS FOTOS
  La Conselleria al·legarà la partió de la platja de Puçol per a protegir els vecinosç - (foto 2)
  La Conselleria al·legarà la partió de la platja de Puçol per a protegir els vecinosç - (foto 3)

  La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori s'ha personat en l'acte de fitació que marca la partió d'un tram de 470 metres de longitud, comprés entre els vèrtexs M-15 i M-21 de la platja de Puçol, convocat pel Ministeri per a “oposar-nos una altra vegada a la privació de drets i oportunitats de futur per als veïns”.

  “Es tracta d'una nova acció injustificada, ja que en lloc de protecció tornem a tindre una altra limitació”, segons ha assenyalat el director general de Ports, Aeroports i Costes, Vicente Martínez Mus.

  El director general de Costas ha comparegut al costat de l'alcaldessa de Puçol, Paz Carceller, en l'acte de fitació per a manifestar en l'acta la disconformitat de la Generalitat a la partió i anunciar que presentarà al·legacions al projecte.

  Martínez Mus ha remarcat que “és innecessari tornar a causar problemes als veïns d'un municipi que és molt sensible, perquè ja va patir enderrocaments en aplicació de la Llei de Costas de 1988”. I, en este sentit, ha afegit que “moltes famílies encara ploren aquells enderrocaments i qualsevol limitació del domini, per xicoteta que siga, ha de tindre davant a les administracions per a defensar als ciutadans”.

  Finalment, per a Martínez Mus, es tracta de “un tram que ja està partionat i no s'entén per què s'intenta fer una partió que no té una afecció directa a habitatge, però si condicionants de cara a futur”. Per això, -ha matisat-, “no té sentit ni utilitat que la línia passe per meitat del passeig, es tracta d'un colp de força més”.

  Pujar