27 d’octubre de 2020 27/10/20

La cavalcada del ninot, potser l'acte amb major participació durant el mes faller

La cavalcada del ninot, potser l'acte amb major participació durant el mes faller - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La cavalcada del ninot, potser l'acte amb major participació durant el mes faller - (foto 2)
  La cavalcada del ninot, potser l'acte amb major participació durant el mes faller - (foto 3)
  La cavalcada del ninot, potser l'acte amb major participació durant el mes faller - (foto 4)
  La cavalcada del ninot, potser l'acte amb major participació durant el mes faller - (foto 5)

  Després de la crida, l'exposició del ninot i les albaes, el nou acte multitudinari organitzat per la Junta Local Fallera va ser el dissabte 3 de març, amb la cavalcada que va recórrer diferents carrers de la població: Hostalets, Molí de Vent, Palau-La Torre, Picaio, Antiga Muralla i Camí La Mar van aportar disfresses, alegria i ganes de festes... per sort, el temps va ajudar.

  Encara que l'inici i final van ser els habituals, el recorregut d'esta edició va incorporar una novetat: a més de l'avinguda València, els fallers van desfilar per l'avinguda Mancomunitat, i els carrers Pare Buenaventura i Alacant, abans de tornar a València per a creuar per baix de la Renfe i recórrer el passeig de la Constitució.

  Precisament les dues avingudes van ser el lloc de major concentració de públic, una cosa habitual en les cavalcades i altres actes festius, però en esta ocasió comptava amb uns espectadors especials: el jurat encarregat d'atorgar els premis enguany es va situar en l'avinguda Mancomunitat.

  Després de desfilar davant dels atents ulls del jurat, les set falles de la població van tornar a l'avinguda València, el passeig de la Constitució i la resta de l'itinerari. Però la festa no va acabar ací, a la nit, ball de disfresses a l'Espai Jove, on no sols estaven invitats els fallers, també tots els veïns que van voler sumar-se a la festa.

  Pujar