elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Busquen a un veí de Puçol, malalt de Parkinson, desaparegut des del dimarts

Busquen a un veí de Puçol, malalt de Parkinson, desaparegut des del dimarts
  • Es demana col·laboració ciutadana per a donar amb Jesús Puchol que vestia samarreta de color taronja fosforeta i uns pantalons curts blaus en el moment de la seua desaparició

MÉS FOTOS
Busquen a un veí de Puçol, malalt de Parkinson, desaparegut des del dimarts - (foto 2)
Busquen a un veí de Puçol, malalt de Parkinson, desaparegut des del dimarts - (foto 3)
Busquen a un veí de Puçol, malalt de Parkinson, desaparegut des del dimarts - (foto 4)

Un ampli desplegament policial tracta de localitzar a un veí de Puçol que porta desaparegut des del dimarts. Es tracta de Jesús Puchol, un home de 75 anys d'edat i malalt de parkinson que vestia amb una samarreta de color taronja fosferta i uns pantalons curts blaus, a més del seu bastó en el moment de la desaparició.

Tal com ha relatat el fill del desaparegut Tadeo Puchol, que estiuejava a la platja de Puçol, “va eixir a les 11 com tots els dies, però en veure que es feia l'hora de menjar i no havia tornat, comencem a preocupar-nos”.

L'Ajuntament de Puçol ha explicat que un ampli dispositiu tracta de localitzar-lo i la cerca se centra sobretot en la zona de la platja i voltants. Des del dimarts efectius de la Policia Local, la Guàrdia Civil, Bombers València, l'ONG IAE i voluntaris de Protecció Civil tracten de localitzar-ho.

A més, aquest dimecres es va convocar als veïns per a tractar de localitzar-lo i es demana la màxima col·laboració ciutadana per a donar amb ell. De moment no hi ha rastre de Jesús, encara que la cerca no cessa.

"Físicament està molt fort, perquè en la seua època corria maratons i era molt esportista», comenta el fill del desaparegut. I mentalment també, salvant un parell d'episodis de desorientació que havia patit en les últimes setmanes arran d'una operació. «Portava uns dies molt bé i per això havia tornat a passejar, però ha pogut desorientar-se".

Pujar