27 de setembre de 2020 27/9/20

Benestar Social ofereix ajudes per a viatges de cooperación internacional

Benestar Social ofereix ajudes per a viatges de cooperación internacional - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benestar Social ofereix ajudes per a viatges de cooperación internacional - (foto 2)
  Benestar Social ofereix ajudes per a viatges de cooperación internacional - (foto 3)

  La Regidoria de Benestar Social ja te oberta la convocatòria de les ajudes per als que esteu pensant en fer un viatge de cooperació amb una ONGD per a fer voluntariat en països en vies de desenvolupament.
  L'Ajuntament de Puçol vol ajudar-te i, mitjançant un acord amb l'entitat amb la que vages a fer el viatge, pot dotar el projecte amb un màxim de 1.000 € per a que pugues finançar part de les despeses, com són el vol, la manutenció, l'allotjament, assegurances...

  La data de finalització del termini per a presentar sol·licituds acaba l'11 de maig, i hauràs de presentar la següent documentació en el registre d'entrada de l'ajuntament:

  —DNI
  —Un xicotet projecte amb una proposta d'actuació de un programa de voluntariat a Puçol, o si prefereixes afegir-te als programes d'intervenció social municipals (Centre de Dia de menors, programes amb immigrants, acompanyament domiciliari...) una proposta de quin és el tipus de col·laboració que podries aportar.
  —El projecte de vacances solidàries que desenvoluparàs, amb una descripció de la ONGD, previsió temporal, objectius, metodologia de treball, àmbits d'actuació....
  —Un currículum, per tal de valorar l'experiència en voluntariat del candidat.

  Pujar