elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arriba la desfilada d'animals per la benedicció de Sant Antoni

Sabín
Sabín
  • El pròxim diumenge 16 de febrer, els animals de Puçol tenen una cita a les 12 hores en la plaça Joan de la Ribera, just enfront de la porta de l'església dels Sants Joans

  • Com cada any, gossos, gats, conills, ocells, cavalls i una infinitat d'espècies més desfilaran i seran beneïts pel rector local, en un acte organitzat per l'associació de la Benedicció d'Animals de Sant Antoni Abad

MÉS FOTOS
Sabín
Arriba la desfilada d'animals per la benedicció de Sant Antoni - (foto 3)

L'acte donarà inici amb la tradicional solta de coloms i, després d'això, totes les persones que desitgen participar podran desfilar amb les seues mascotes per a rebre la benedicció del rector de la localitat, Ismael Ortiz, i un xicotet obsequi acompanyat de l’estampeta de Sant Antoni.

Així, totes les famílies de Puçol i voltants podran fer desfilar als seus gossos, gats, hámsters, ocells, conills… I, per què no, mascotes menys habituals: Un any va participar fins a una llama! Després d'esta divertida desfilada arriben les cavalleries, que a més de l'obsequi que reben tots els participants, se'ls entregarà també un xicotet regal sorpresa.

L'esdeveniment d'este mes es durà a terme pels mateixos organitzadors dels últims anys, això sí, sota la nova associació de la Benedicció d'Animals Sant Antoni Abad. «Ho celebrem el penúltim cap de setmana de febrer per a, si ploguera, poder endarrerir-ho al següent», explica José Vicente Sanchis, secretari de l'associació: «Ens agradaria que participara tota la gent possible perquè la festa de Sant Antoni i, especialment, la benedicció d'animals, no es perda i puga perdurar en el temps».

Pujar