elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arriba «Comerç a casa»: perquè pugues comprar a Puçol sense eixir de casa

Arriba «Comerç a casa»: perquè pugues comprar a Puçol sense eixir de casa
  MÉS FOTOS
  Arriba «Comerç a casa»: perquè pugues comprar a Puçol sense eixir de casa - (foto 2)

  Naix una nova proposta de l'Ajuntament de Puçol per a ajudar als veïns i també al comerç local. Des de hui està disponible Comerç a casa, un projecte pel qual pots saber amb un sol clic en quins establiments de Puçol pots comprar sense eixir de casa i ells et porten la compra al teu domicili. La llista de comerços que participen la tens en el Portal del Comerciant.

  Davant la crisi sanitària que estem patint pel Covid-19, continuen apareixent iniciatives per a fer-li front des dels diferents àmbits de la societat. En el cas dels ajuntaments, tenim la responsabilitat d'atendre de la millor manera possible als nostres veïns, sense oblidar a les empreses de la població i, per descomptat, al comerç local i els autònoms.

  «Des de l'Ajuntament de Puçol, ara més que mai volem estar al costat del comerç local, és per això que hem llançat aquesta iniciativa, que reuneix en un directori als comerços que en aquests dies prestaran servei a domicili, amb la qual cosa ofereixen un servei afegit, que a més els ajudarà a fidelitzar a la seua clientela», explica Elena Camarero, regidora de Comerç.

  En la fase de reclutament de comerços ha participat l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol, l'ACEP, que ha difós la iniciativa entre els seus associats, encara que no cal pertànyer a l'associació per a participar en el projecte Comerç a casa.

  El funcionament és molt senzill: la llista de comerços adherits ja està publicada en el Portal del Comerciant. En fer clic en el comerç que ens interesse, s'obri una pàgina amb les seues dades: adreça, telèfon i en alguns casos, correu electrònic. N'hi ha prou amb cridar o escriure amb la nostra petició. El comerç pren nota i en el menor temps possible ens fa arribar la comanda a casa.

  Cada dia anirem afegint els nous comerços que desitgen prestar aquest servei a domicili. Aquells comerços interessats i que desitgen inscriure's poden contactar a través de https://pucol.portaldelcomerciante.com/va/consulta/nueva.

  A més, amb aquesta mena d'enviaments a domicili estem prenent precaucions superiors a les del comerç físic, perquè a més de guardar la distància de seguretat es procurarà que no hi haja contacte entre el venedor i el client, per la qual cosa cada comerç està seguint un protocol de seguretat per a minimitzar el risc de contagi en els lliuraments, d'acord amb les instruccions de les autoritats sanitàries.

  Recorda: des de l'1 d'abril, també els petits i mitjans comerços de Puçol t'ofereixen un servei a domicili, per a facilitar que els veïns no hagen d'eixir a comprar.

  «Conscients del treball afegit suposa per al xicotet comerç este servei a domicili, des de l'Ajuntament de Puçol traslladem el nostre agraïment a tots els comerços que participeu en aquesta iniciativa, i d'esta manera feu la vida una mica més fàcil als nostres veïns durant l'estat d'alerta sanitària. I a cada veí, no l'oblides: Queda't a casa», finalitza Elena.

  La llista d'establiments que participen en Comerç a Casa la tens ací: Portal del Comerciant

  Pujar