2 de desembre de 2020 2/12/20

Proposen que les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat siguen considerats personal de risc davant el coronavirus

Proposen que les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat siguen considerats personal de risc davant el coronavirus - (foto 1)
  • Ciutadans considera "urgent" que aquests col·lectius compten amb el material de protecció necessari ja que estan en contacte directe amb els ciutadans

MÉS FOTOS
Proposen que les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat siguen considerats personal de risc davant el coronavirus - (foto 2)

El diputat de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes Vicente Fernández ha demanat que les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat siguen considerats personal de risc davant el coronavirus, ja que estan en contacte directe amb els ciutadans vetlant que es complisquen les regles i les condicions de l'estat d'alarma.

Per a Fernández, és “urgent” que aquests col·lectius compten amb el material de protecció necessari, que tinguen prevalença en la realització de les proves en ser personal exposat i que s'establisquen els protocols per contagi.

En aquesta línia, ha explicat que aquests cossos ja són de per si mateix professió de risc, ja que, ixen a vetlar per la seguretat ciutadana, però ha exigit “un pas més” en aquests moments excepcionals de crisi sanitària.

El diputat autonòmic del partit taronja ha destacat la “enorme” labor de la Guàrdia Civil, Policia Nacional, Policia Local, funcionaris de presons, bombers i Forces Armades, que estan també en primera línia contra el coronavirus. “El Govern no pot deixar de costat a cap dels servidors públics que estan vetlant per la seguretat de tots els espanyols”, ha conclòs.

Pujar