2 de desembre de 2020 2/12/20

Presentació de la 1ª Trobada de la militància de Podemos del País Valencià #DesDeBaixPodem

    Seguint el clam que circulava pels fòrums interns de PODEMOS demanant una trobada i més comunicació interna, un nombrós equip de militants de PODEMOS País Valencià, sense adscripcions determinades a corrents internes, han decidit organitzar una Trobada per donar veu a la militància i debatre sobre el present i el futur del partit.

    Amb la finalitat de conéixer els temes que més interessaria tractar a les persones assistents, es va llançar pels canals interns de comunicació de PODEMOS País Valencià, un qüestionari, al que van contestar quasi 300 persones, on es va recolzar àmpliament la iniciativa i es van triar per al debat, els temes que en aquests moments més els preocupen.

    La Trobada es realitzarà a Torrent, centre geogràfic del País Valencià i ben comunicat per transport públic i carretera, el dia 3 de setembre i a ella es pretén que acudisca la gent de PODEMOS sense diferències d'estatus dins del partit, sense protagonismes de cap tipus, per a garantir, a qui ho desitge, que puga fer escoltar la seua veu, al mateix nivell que qualsevol altra persona.

    Aquesta trobada s'ha concebut amb voluntat de regeneració del partit. Amb la vista posada en el futur que es vol per a PODEMOS, enfocant-ho de cara a la nova Assemblea Ciutadana Estatal, que es durà a terme el pròxim hivern. I amb la ferma voluntat que tinga una continuació en futures trobades, a realitzar en altres comarques i, naturalment, pensant també en la futura Assemblea Ciutadana de PODEMOS País Valencià.

    Pujar