elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presentació de la cinquena edició del Torneig de Dramatúrgia

Presentació de la cinquena edició del Torneig de Dramatúrgia
  • Se celebrarà durant el mes de juny a Castelló, Alacant i València

  • Huit dramaturgs i dramaturgues presentaran els seus textos, que seran valorats pel públic

L’Institut Valencià de Cultura impulsa a tot el territori valencià aquesta activitat nascuda dins del festival Temporada Alta de Girona fa una dècada.

Huit dramaturgues i dramaturgs, dos de Castelló, dos d’Alacant i quatre de València s’enfrontaran per parelles presentant textos d’uns 30 minuts, llegits per dos actors o actrius professionals en un ring de boxa.

El públic és el que votarà l’obra guanyadora en cadascuna de les fases: quarts de final, semifinals i final.

Els guanyadors de les quatre edicions anteriors van ser Juli Disla, Mafalda Bellido, Adrián Novella i Borja López Collado.

Els autors i autores participants en aquesta cinquena edició del Torneig de Dramatúrgia seran Rafa Segura, Laura Sanchis, Jacobo Julio, Isabel Requena, Sergio Serrano, Pepa Juan, Àfrica Hurtado i Juan Luis Mira.

El primer combat de quarts de final serà el 31 de maig al Teatre Principal de Castelló, el segon serà el 2 de juny al Teatre Arniches d’Alacant, i el tercer i el quart, al Teatre El Musical de València els dies 8 i 10 de juny. Els guanyadors de cada combat s’enfrontaran en les semifinals, que seran al Teatre El Musical els dies 15 i 17 de juny, i la gran final serà el 19 de juny també al Teatre El Musical.

Totes les representacions seran a les 19.00 hores i l’entrada serà gratuïta.

Els autors no coneixeran els actors que representaran el seu text fins dues hores abans de la representació i serà la votació del públic després de les representacions la que designarà el guanyador de cada combat.

A més dels autors i autores, participen en el torneig un total de 29 actors i actrius.

En tots els combats actuarà Pau Blanco com a mestre de cerimònies.

Pujar