3 de desembre de 2020 3/12/20

El PPCV llança un vídeo electoral per a demanar la màxima mobilització el diumenge i evitar “quatre anys més de coalició sanchista”

El PPCV llança un vídeo electoral per a demanar la màxima mobilització el diumenge i evitar “quatre anys més de coalició sanchista” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PPCV llança un vídeo electoral per a demanar la màxima mobilització el diumenge i evitar “quatre anys més de coalició sanchista” - (foto 2)

  L'espot electoral adverteix que l'excessiva relaxació de tots els que volen un canvi en la Comunitat pot frustrar l'alternativa que encapçala Bonig, que defensa la baixada d'impostos, majors facilitats per als autònoms i llibertat educativa València, 26 d'abril.

  ‘El mar… El mar blau i profund… no hi ha res més relaxant. Les ones que van…. I que vénen… i que van… i que vénen. I cada vegada et relaxes més, i més, i més… I quan et vols adonar, resulta que t'has relaxat tant que no has anat a votar i torna a governar la coalició sanchista. Ací sí que podràs relaxar-te… almenys quatre anys més. N'hi ha prou amb mirar les últimes dades d'ocupació: els pitjors des de 2013”. Amb aqueix text, el PP, un partit que ha demostrat la seua capacitat d'establir les bases per a la creació d'ocupació, demana en un nou vídeo de campanya la màxima mobilització de tots aquells que desitgen un nou projecte en la Comunitat Valenciana, canvi que només pot liderar la candidatura que encapçala Isabel Bonig.

  “El diumenge es posen moltes coses en joc”, ha afirmat sobre aquest tema Isabel Bonig. “Cada vegada tenim més indicis de la imminència d'una crisi econòmica, com apunten les últimes dades de l'Enquesta de Població Activa. Ja vivim unes eleccions en les quals un president socialista, Zapatero, deia que l'economia anava bé a la vora d'una gran crisi. No podem tornar a cometre els mateixos errors, i per a això necessitem la màxima mobilització de tots els que volen un canvi”.

  El projecte que durant aquestes setmanes ha presentat Isabel Bonig per tota la Comunitat Valenciana –hui tanca campanya a València- es basa en una revolució fiscal i econòmica, amb més facilitats per als autònoms, rebaixa d'impostos per a nou de cada deu valencians i eliminació d'impostos com el de successions i donacions. A més, el PPCV es compromet a restaurar la llibertat educativa en la Comunitat, sense més imposicions als pares ni atacs a l'educació concertada.

  Finalment, el Govern de Bonig marcarà per llei un termini límit, segons les especialitats, en les llistes d'espera per a proves diagnòstiques i quirúrgiques: si s'aconsegueix aqueix límit, el pacient serà atés en un centre privat de la seua elecció, de forma gratuïta.

  “Tenim una enorme il·lusió”, ha recalcat Bonig. “Estem molt a prop. Amb una última espenta, acabarem amb la paràlisi de la coalició sanchista i posarem la Comunitat a funcionar”.

  Pujar