elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El pont de Pilar podria portar precipitacions en la Comunitat Valenciana

El pont de Pilar podria portar precipitacions en la Comunitat Valenciana
  • S'espera que les temperatures mínimes vagen en lleuger descens

El cel ha començat el dia aquest dilluns 11 d'octubre, anterior a la festivitat de la Verge del Pilar, amb cels nuvolosos en la Comunitat Valenciana i segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) es preveu que continuen així durant la primera meitat del dia. A més, no es descarten precipitacions febles principalment en el sud de València i en el nord-est i litoral sud d'Alacant.

Per part seua, a Castelló predominarà el cel poc nuvolós o buidat.

Les temperatures mínimes no presentaran canvis o aniran en lleuger descens i les màximes sense canvis significatius. El vent bufarà de component aquest, moderat en el litoral sud i fluix en la resta.

Per la seua part per al 12 d'octubre, festa nacional, predominarà el cel poc nuvolós o buidat, amb núvols baixos i boires matinals a Alacant i València. Les temperatures mínimes aniran en lleuger descens i les màximes en ascens a València i sense canvis en la resta. 

A Alacant, el vent serà fluix de l'est; a València i Castelló, el vent serà fluix variable tendint en el litoral nord a component sud moderat i en el litoral central a sud-est fluix a moderat.

Pujar