21 de gener de 2021 21/1/21

El pont de la Constitució se salda amb tres vides en la Comunitat

El pont de la Constitució se salda amb tres vides en la Comunitat - (foto 1)
  • Durant aquests dies tres persones han mort en veure's involucrades en alguna mena d'accident

El pont de la Constitució s'ha tenyit de negre en la Comunitat Valenciana. Un total de tres accidents han posat fi a la vida de tres persones en diferents, tots a la província de València.

El primer ocorria a última hora de la vesprada del dissabte, moment en el qual un home de 52 anys va ser atropellat per un vehicle quan travessava per la carretera N-220 que uneix el municipi de Manises amb l'aeroport de València. Pese al treball de l'equip mèdic, l'home va morir a l'instant.

També a València, aquesta vegada al voltant de les 5.45 del matí, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va ser alertat d'un atropellament d'una motorista al carrer Arxiduc Carles. Fins al lloc, es va desplaçar una unitat del SAMU i una altra SVB per a atendre un home de 35 anys i un altre de 27 anys, que va morir en el moment de l'impacte.

L'últim fatídic accident, ha tingut lloc en el matí del diumenge en la localitat de Bétera. Sobre les 10.45 s'ha avisat de la caiguda d'un ciclista de 79 anys al carrer Sénia. La caiguda ha sigut la causa de la mort, segons ha informat el CICU.

Tres accidents mortals, que posen el sabor agredolç als tres dies festius que ha viscut la Comunitat.

Pujar