23 de novembre de 2020 23/11/20
9 D'OCTUBRE

Polítics i personalitats de la societat valenciana es donen cita en el Palau amb motiu del 9 d’Octubre

Polítics i personalitats de la societat valenciana es donen cita en el Palau amb motiu del 9 d’Octubre - (foto 1)

    El Palau de la Generalitat Valenciana serà durant el dia de hui escenari d'un dels principals actes agendados amb motiu del 9 d’Octubre. Així, des de primera hora d'aquest dimecres polítics de tots els partits i personalitats de la societat valenciana han començat a omplir el Palau per a assistir a l'acte institucional presidit per Ximo Puig.

    El president del Partit Popular, Pablo Casado, el Ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, o el Delegat del Govern en la Comunitat, Juan Carlos Fulgencio, són només algunes de les representacions polítiques més rellevants que han assistit. Al costat d'ells, membres del Consell i de les Corts Valencianes han celebrat el dia de tots els valencians.

    Un acte d'índole institucional que cada any posa de manifest tot allò que uneix a la societat valenciana, i que li fa única. A més, durant el desenvolupament d'aquest acte el Consell fa lliurament de les Altes distincions de la Generalitat que enguany recauen sobre: el poeta Francisco *Brines Bañó; el dissenyador Francis Montesinos; l'escriptora Rosa Serrano Llàcer, i, a títol pòstum, a l'activista cultural Laura Pastor Collado, única dona del grup "Els 10 d'Alaquàs".

    Amb tot això, el president ha convidat la ciutadania valenciana a participar de la celebració en cada municipi del territori, alhora que ha recordat que les portes del Palau de la Generalitat es mantindran obertes els primers nou dies d'octubre.

    Pujar