25 de novembre de 2020 25/11/20

La Policia Nacional deté a 211 persones i sanciona a 19.087 en la Comunitat Valenciana durant el confinament

La Policia Nacional deté a 211 persones i sanciona a 19.087 en la Comunitat Valenciana durant el confinament - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Policia Nacional deté a 211 persones i sanciona a 19.087 en la Comunitat Valenciana durant el confinament - (foto 2)

  Des de l'inici de l'Estat d'Alarma agents de la Policia Nacional han detingut a 215 persones en la Comunitat Valenciana i han proposat per a sanció a 19.087 en incomplir les mesures establides pel Reial decret 463/20 d'Estat d'Alarma, sent el dia huit el que més actes es van alçar amb un total de 1.081. A València es van detindre a un total de 73 persones, mentre que a Alacant a 125, així com es van alçar 8.664 actes a València i 8.510 a Alacant.

  Quan el ciutadà circula sense justificar els motius dels seus moviments que recull l'article set, els policies proposen per a sanció per l'incompliment de les mesures acordades per Reial decret 463/20 de l'estat d'alarma. Recentment a Elx una persona va ser detinguda per un delicte de desobediència greu en saltar-se en reiterades ocasions les normes establides per l'estat d'alarma, havent-se-li alçat 32 actes de sanció per incomplir les limitacions de llibertat de circulació de persones.

  D'igual manera en un dels controls establits, els agents van interceptar a Sagunt a una parella que anava de pícnic sense atendre les limitacions de moviment, moviment que va ser captat per l'helicòpter.

  La Policia Nacional durant aquests dies ha intensificat els controls de vigilància selectius d'accessos i eixides tant a València, Alacant i Castelló com en les localitats susceptibles d'albergar a ciutadans amb segones residències amb la finalitat d'evitar els seus desplaçaments.

  La Policia Nacional recorda que aquest virus no distingeix entre dies laborables i festius ni de llocs, per la qual cosa junts el superarem i que ens quedem a casa i isquem només en els casos que determina l'article set del Reial decret.

  Pujar