16 de novembre de 2019 16/11/19

66 xiquets de Picassent disfruten de l'Escola de Nadal

66 xiquets de Picassent disfruten de l'Escola de Nadal - (foto 1)

  Joves picassentins i picassentines participen en estes vacances de Nadal d'una escola lúdica i educativa que ajuda als pares i mares a conciliar la vida familiar amb la laboral. Una iniciativa de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Picassent que s'ha portat a terme al CEIP Mare de Déu de Vallivana, des del passat 26 de desembre i fins al 5 de gener. Els 66 alumnes d'esta escola incrementen la xifra respecte l'any passat i demostren la necessitat d'estes iniciatives municipals.

  Durant estes dues setmanes, els xiquets I xiquetes, entre 3 i 10 anys, han participat en diferents jocs, tallers i activitats educatives organitzades per l'equip de monitors i monitores encarregats d'este projecte. Entre elles es poden destacar la visita dels pages reials al centre, les manualitats de temàtica nadalenca que omplin les instal·lacions del col·legi i la visita al betlem municipal, situat a la plaça de l'Ajuntament, on l'alumnat podrà deixar a la bústia les seues cartes per als Reis.

  L'alcaldessa, Conxa Garcia, i el regidor de l'àrea de Benestar Social, Carles Silla, han visitat hui l'alumnat participant, on han pogut vore com de bé treballa l'equip professional, a més de gaudir de la projecció d'un videoclip protagonitzat pel mateix alumnat i realitzat amb el llenguatge de signes. "És molt important per a les famílies que existisquen estes propostes per part de l'Ajuntament, que els ajuda a compaginar el seu treball amb l'entreteniment dels seus fills i filles" han manifestat l'alcaldessa i el regidor, a més de senyalar que el consistori "ha fet l'esforç perquè cap família que va sol·licitar este servei es quedara fora al període de matriculació".

   

  ocultar
  66 xiquets de Picassent disfruten de l'Escola de Nadal
  Pujar