20 de novembre de 2019 20/11/19

Els Reis d’Orient arriben a Picassent en camell i recorren els carrers repartint màgia i il·lusió

Els Reis d’Orient arriben a Picassent en camell i recorren els carrers repartint màgia i il·lusió - (foto 1)

  La tradicional cavalcada de Reis, promoguda per l'Ajuntament de Picassent, ha creat de nou una gran expectació als carrers del municipi en una nit on la màgia ho inunda tot i la il·lusió es veu reflexada als rostres dels més menuts. Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a la plaça de l'Ajuntament on han procedit a l'adoració de Jesús al Betlem i han donat la mà a tots aquells xiquets i xiquetes que se'ls han acostat. Posteriorment, des del balcó del consistori, l'alcaldessa els ha donat la benvinguda i els ha fet entrega de la clau mágica, aquella que obri totes les portes de les cases de Picassent. Finalment, els tres Reis han remarcat en els seus respectius discursos la importància d'estimar-se molt, no barallar-se i compartir els joguets.

  A continuació s'ha iniciat la cavalcada pel seu itinerari habitual i en la qual, els menuts han pogut disfrutar en vore els seus personatges preferits de Disney i també dels dibuixos animats, com La Patrulla Canina, també han format part de l'animació lúdica i festiva en la desfil·lada malabaristes, transformers gegants i recreacions de pel·lícules com ara "Charlie y la fábrica de chocolate", a càrrec del grup de teatre del col·legi Príncipe de España, i "Mary Poppins" recreada per l'Escola Municipal de Teatre. Tancant la cavalcada, els tres reis d'Orient han desfil·lat dalt dels seus camells i acompanyats d'un gran seguici reial.

  "Any rere any s'esforcem perquè esta nit siga inoblidable per als xiquets i xiquetes que acudeixen a vore amb il·lusió als Reis d'Orient. I la resposta tant dels col·lectius com del públic assistent sempre és espectacular i això és molt d'agrair", afirma l'alcaldessa, Conxa Garcia.

   

  ocultar
  Els Reis d’Orient arriben a Picassent en camell i recorren els carrers repartint màgia i il·lusió
  Pujar