24 de novembre de 2020 24/11/20

Ràdio l'Om engega els motors per a una nova temporada

Ràdio l'Om engega els motors per a una nova temporada - (foto 1)
  • L'emissora municipal de Picassent inicia el curs 2020-2021 apostant per una programació variada, basada en informació local i en valencià

MÉS FOTOS
Ràdio l'Om engega els motors per a una nova temporada - (foto 2)

La ràdio de poble. Eixe ha sigut en els seus 22 anys d'història el lema de l'emissora municipal de Picassent. I com no podia ser d'una altra manera, este nou curs té com a objectiu principal continuar fent poble, fent de la ràdio local l'altaveu i el micròfon de la ciutadania picassentina. És per això que en esta nova temporada es continua apostant per la informació local i propera, amb informatius diaris, espais d'actualitat municipal i una llista de programes realitzats per voluntaris i voluntàries de l'emissora que completen una graella variada que agradarà a tothom.

Continuen els programes veterans de la casa, com 'Camden Town', presentat per Diego Sales, espai degà de l'emissora. O també Lola González, amb el seu programa d'actualitat 'Al Dia', Salva Soria i l'espai musical 'Festivalejant' o el programa guardonat per la Ràdio Associació de Catalunya 'Íntimes', presentat per Alba Veryser i Jèssica Marzal. Altres espais que repeteixen de la temporada passada són 'El Musiquer', 'Sentiment Mestalla', 'Cròniques d'una escola', 'Mañana lo dejo', 'Tratra', 'Urban Hits' o 'Versions'. També s'estrenen nous espais col·laboradors, realitzats per veïns i veïnes de Picassent, com 'Des de l'andana', 'Midnight Beats', 'El poliesportiu' o 'Picassent, pas a pas'.

Ràdio l'Om completa la seua graella gràcies a la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, el conjunt de ràdios locals de la Comunitat Valenciana que treballa conjuntament per nodrir-se de programes, intercanviant espais entre emissores per confeccionar una programació completa, variada i de molta qualitat.

"Esta nova temporada continuem apostant pels pilars fonamentals d'allò que creguem que ha de ser una ràdio local: proximitat, veracitat i varietat. Hem confeccionat una graella amb programes molt variats perquè l'emissora l'escolte tant la gent major com els més joves, aquells que estimen la música com aquelles persones que aposten per la cultura o l'esport", explica Pablo Plaza, tècnic responsable de Ràdio l'Om.

"La ràdio és una eina fonamental perquè la ciutadania estiga informada de tot allò que ocorre al poble. I no podríem entendre Picassent sense la seua emissora municipal", afirma Jaume Sobrevela, regidor de Comunicació de l'Ajuntament de Picassent, qui afegeix que "la ciutadania picassentina estima Ràdio l'Om, una emissora amb 22 anys d'història que ha sabut adaptar-se als nous temps".

 

Pujar