elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El projecte Creando desenvolupa la convivència entre la joventut de Picassent

El projecte Creando desenvolupa la convivència entre la joventut de Picassent

    El projecte Creando és una iniciativa de la Regidoria de Joventut on els joves indaguen i exploren la seua interrelació vessant artística amb diferents activitats i dinàmiques que els ajuden a desenvolupar la seua creativitat i disciplines vàries. Així, a través de la formació i l'aprenentatge, els joves treballen qüestions relatives a la cooperació i a la participació.

    La proposta comprén 4 anys dels quals la primera fase són dos anys que es desenvoluparan a l'IES l'Om i una segona fase que es portarà a terme fora del Centre. En definitiva, una manera de posar a l'abast dels nostres joves molts dels valors, capacitats i habilitats per a la vida.

    «Educar per a la participació és educar per a la llibertat», ha manifestat el regidor de l'àrea de Joventut, Jaume Sobrevela, qui ha continuat afirmant al respecte que, «El desenvolupament del programa combina l'educació formal i no formal com a àmbits d'aprenentatge». Així també, el tècnic de l'àrea de Joventut, Voro Donat, i coordinador de la proposta educativa afirma que, «Esta és també una aposta per la inclusió en l'horari lectiu dels IES, ja que ens assegura la universalitat de la proposta».

    Pujar