9 de juliol de 2020 9/7/20

La Policia Local de Picassent obri el seu compte oficial de Twitter

La Policia Local de Picassent obri el seu compte oficial de Twitter - (foto 1)
  • Amb esta iniciativa, el cos de seguretat municipal vol fer arribar el seu missatge a un ventall més ampli de la ciutadania picassentina

La Policia Local de Picassent ja té via de difusió per a les seues actuacions diàries. Gràcies al nou compte oficial del cos de seguretat municipal, els veïns i veïnes de Picassent podran conéixer a l'instant les actuacions diàries de la policia, la informació més immediata de l'estat de les carreteres i camins del terme i les alertes que puguen afectar la ciutadania. A més, es donarà difusió a campanyes sobre protecció animal i altres propostes de caràcter social, cívic i solidari.

El nou compte oficial, @PLPicassent, va començar el seu camí durant el mes de novembre i ja són desenes de persones les que han decidit fer “follow” a la nova via d'informació de la policia municipal. En este mes d'activitat s'han difòs alertes sobre el temporal de pluja, campanyes de seguretat vial, de violència de gènere i de maltracte animal i diferents actuacions i intervencions diàries, en solitari i en companyia d'altres cossos de seguretat.

La xarxa social Twitter, popular sobretot entre les persones amb edats compreses entre 20 i 40 anys, permet, a través de curts missatges, (màxim 280 caracters), donar informació momentània i concisa de qualsevol tema. El text pot anar acompanyat de fotografies o vídeos, a més d'altres elements propis de les xarxes socials com la ubicació, les etiquetes (hastags) o les enquestes.

“Gràcies a Twitter, la Policia Local de Picassent pot arribar de manera directa, pròxima i immediata a la ciutadania”, argumenta Salvador Morató, regidor de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Picassent, qui creu indispensable “obrir-se al món digital per informar a un ventall més ampli de veins i veïnes sobre l'actualitat del poble”. Morató aclara que l'objectiu del nou compte és “donar informació unidireccional”, ja que la ciutadania deurà contactar amb la policia per via telefònica i no mitjançant esta xarxa social.

Pujar