20 de gener de 2021 20/1/21

Picassent celebra el Vell i la Vella amb una festa de la infància

Picassent celebra el Vell i la Vella amb una festa de la infància - (foto 1)

    Picassent va celebrar, ahir per la vesprada, una de les seues tradicions locals per antonomàsia: el Vell i la Vella, una festa que es remunta en el temps i que cada tercer dimecres de quaresma té lloc al municipi.

    Enguany, la celebració ha tingut lloc a la plaça de l'Ajuntament amb una gran festa infantil per celebrar que Picassent és Ciutat Amiga de la Infància. Des de les 17 i fins les 19 hores, la plaça de l'Ajuntament va ser l'epicentre d'una celebració que va tindre castells unflables, tallers infantils, i suc de taronja per a totes les persones presents.

    Cal recordar que Picassent és un dels 8 pobles de la província de València reconeguts amb el segell de Ciutat Amiga de la Infància, un segell que és un reconeixement que es concedeix cada dos anys després d'un procés d'avaluació als municipis que es presenten en la convocatòria del programa. D'esta manera, s'analitza que les línies d'actuació de la política pública dissenyada en relació a la infància i l'adolescència, s'ajusten als requisits exigits.

    Pujar