elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Picassent aprova les primeres millores en col·legis gràcies al Pla Edificant

  Picassent ha aprovat les primeres millores a realitzar en col·legis gràcies al Pla Edificant amb una inversió de més de 300.000 euros.

  En el cas del CEIP Príncep d'Espanya es tracta de l'adequació del pati exterior, la dotació d'un nou parc infantil amb una estructura auxiliar d'ombratge, mobiliari i equipaments d'urbanització, la substitució del tancat que separa la zona d'aparcament i el pati i també la zona de jocs de les aules d'infantil, entre d'altres per un import global de 82.692,60 €.

  Per altra banda la inversió prevista al CEIP Mare de Déu de Vallivana ascendeix a 214.937,11 € que aniran destinats a l'aïllament del sostre del menjador, el canvi de paviment del gimnàs, adaptació i renovació del joc del pati d'infantil, l'espai de consergeria, l'accessibilitat i la seguretat en l'entrada al col·legi, entre d'altres.

  Tal i com explica l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, «En els propers mesos, una vegada rebudes oficialment les competències de la Conselleria per poder emprendre les citades actuacions, s'iniciaran els procediments de concurs i licitació de les diverses obres».

  Recordem que, el Pla Edificant pretén agilitzar els tràmits per a la construcció i millora dels centres educatius valencians i permet que els Ajuntaments es sumen al programa en la tramitació d'expedients per a les actuacions prioritàries.

  Pujar