28 de març de 2020 28/3/20

El ple municipal aprova per unanimitat l'EDUSI

El ple municipal aprova per unanimitat l'EDUSI - (foto 1)

  En els últims mesos, l'Ajuntament ha estat treballant juntament amb les associacions del municipi, els representants del Consell de la Infància, els joves de l'IES l'Om, veïns i veïnes de Picassent, i els portaveus dels grups polítics que conformen el consistori per aportar els seus suggeriments i dur a terme un treball per a determinar quins són els reptes que tenim com a poble en els propers anys i cap on volem anar. I per això durant, el plenari municipal celebrat este mes de desembre, es varen definir i presentar les línies estratègiques de l'Edusi, sent aprovat per unanimitat per tots els grups polítics que conformen la Corporació Municipal.

  Esta oportunitat de treball, motivada per la necessitat de participar en la segona convocatòria que el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques ha convocat per presentar l'Edusi, està cofinançada pel programa Feder i abarca un període de 10 anys (2017-2027).

  Les 2 línees estratègiques sobre les quals es va a treballar són la millora de la mobilitat urbana i la millora de l'eficiència energètica dels edificis i serveis públics municipals.

  En inclusió social i lluita contra la pobresa, les línees estratègiques sobre les quals es va a treballar són:

  -La compra i rehabilitació de vivendes en àrees urbanes degradades per posar-les a l'abast de persones que tenen dificultat a l'hora d'adquirir una vivenda.

  -La creació, habilitació o millora dels espais destinats al desenvolupament d'activitats per a col·lectius vulnerables i grups desfavorits-

  -Rehabilitació del teixit productiu, comercial, programes de formació e inserció laboral de persones o grups en risc d'exclusió social.

  -Regeneració social de col·lectius vulnerables.

  El tercer eix és la millora i l'ús i qualitat de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), en 2 línies estratègiques mitjançant la modernització de l'administració electrònica a través de noves tecnologies i serveis urbans intel·ligents per al desenvolupament de l'Smart City.

  I l'últim eix sobre el que va a treballar-se és la conservació i la protecció del medi ambient.

   

   

   

   

  Pujar