elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament reconeix la tasca de dos docents del municipi que es jubilen

L'Ajuntament reconeix la tasca de dos docents del municipi que es jubilen
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament reconeix la tasca de dos docents del municipi que es jubilen - (foto 2)

  Han sigut moltes les generacions de picassentines i picassentins qui, amb ells, han aprés coneixements sobre les diverses matèries del coneixement, i també dels valors humans que són realment importants en la vida.

  El passat divendres 5 d'octubre, tot i coincidint amb la celebració del Dia mundial dels docents, la veïna de Picassent Xelo García Pérez, mestra durant els últims 27 anys al CEIP Mare de Déu de Vallivana i Alberto González Álvarez, també veí de Picassent i mestre durant 24 anys al CEIP Príncipe de España deien adéu a la seua etapa com a docents en estos dos centres públics del municipi tancant així una etapa professional que ara arriba a la seua fi, amb la jubilació, i obrint-ne una nova, de ben segur, plena de nous reptes.

  L'alcaldessa, Conxa Garcia i la regidora d'Educació, Belén Bernat, volgueren estar presents per acompanyar-los en els respectius actes de comiat celebrats als centres escolars on han desenvolupat la seua tasca com a docents. Allí, els feren entrega d'una insígnia en record d'este dia i els agraïren públicament l'esforç, el treball i la seua dedicació en la formació de tantes i tantes generacions de picassentines i picassentins.

  La nostra més sincera enhorabona!

  Pujar