26 de setembre de 2020 26/9/20

El cas Alcàsser torna a la televisió en format documental

El cas Alcàsser torna a la televisió en format documental - (foto 1)
  • Un documental de Netflix llança noves proves sobre els assassinats de les tres joves en 1992

MÉS FOTOS
El cas Alcàsser torna a la televisió en format documental - (foto 2)

Els cossos de Miriam, Toñi i Diseriée van ser trobats sense vida fa ja 27 anys. Ara quasi tres dècades després el productor Ramón Campos, el director Elías León i Bambú Produccions, estrenen una nova sèrie documental amb la qual pretenen llançar llum sobre un assassinat que va consternar a tot un país.

Al llarg de quatre capítols, el documental analitzarà i investigarà els fets ocorreguts a través de noves entrevistes i una revisió actualitzada de les proves que es van seguir en aquells anys, i que van donar com a culpable de la violació i tortura de les xiques de 14 i 15 anys a Antonio Anglés, en parador ignorat des de fa anys.

L'estrena tindrà lloc aquest pròxim divendres 14 de juny en la plataforma audiovisual Netflix, sota el nom ‘El crim d'Alcàsser’. Quatre capítols amb novetats i noves pistes que podrien obrir una nova via d'investigació sobre el cas.

Un cas polèmic

El cas que va investigar la mort de les tres joves valencianes va acaparar l'atenció mediàtica de tota Espanya durant molts mesos, i van ser moltes les teories que es van posar sobre la taula i les especulacions que l'audiència va fer sobre aquest tema.

En tots aquests anys les teories han continuat divulgant-se a través de diferents mitjans, i fins i tot s'han trobat noves proves com a pèls o dents, en la zona on van trobar els cossos sense vida de les xiquetes.

Malgrat això, la investigació oficial contínua donant per culpable a l'escapolit Antonio Anglés i a Miguel Ricart, qui aquest últim va ser detingut i jutjat a 170 anys de presó. Una pena que no va complir perquè va eixir de la presó l'any 2013, reafirmant la seua innocència i assegurant que ell només va ser un cap de turc.

Pujar