20 de setembre de 2020 20/9/20

Pere Roc, Félix i Carlos campions del Trofeu Mestres de Pilota

Pere Roc, Félix i Carlos campions del Trofeu Mestres de Pilota - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Pere Roc, Félix i Carlos campions del Trofeu Mestres de Pilota - (foto 2)

  El trinquet de Pelayo va acollir el passat dissabte la final de la desena edició del Trofeu Mestres de Pilota Valenciana que va caure del costat del trio de Pere Roc II, Félix i Carlos al imposar-se per un ajustadíssim 60 per 55 a la parella de Soro III i Javi, després de més de dues hores de partida.

  Els cinc jugadors van desplegar un joc d'alta qualitat que va encisar al nombrós públic que es va congregar en la catedral de la pilota valenciana per presenciar una de les últimes grans vesprades de pilota de l'any 2016.

  El marcador en quasi tota la gran final va estar dominat pel trio, encara que el joc de les dos formacions va ser molt parell. Amb 35 per 30, la parella va tindre l'oportunitat d'igualar l'electrònic però aquestos van desaprofitar un avantatge de val, i el trio va aconseguir situar el 40 per 30. A pesar d'aquest contratemps, la parella va tornar a reaccionar per ajustar novament el marcador, col·locant el 45 iguals i inclús aconseguint ficar-se per davant amb un 50 per 45. El duel va continuar amb màxima igualtat, arribant al 55 iguals. Finalment, i des del rest el trio es va proclamar campió del torneig.

  L'entrega de trofeus va estar presidida per la regidora d'Esports de l'Ajuntament de València, Maite Girau.

  Pujar