22 de setembre de 2020 22/9/20

Les regidories de Joventut de Peníscola i Alcalà-Alcossebre realitzaran accions conjuntes

Les regidories de Joventut de Peníscola i Alcalà-Alcossebre realitzaran accions conjuntes - (foto 1)

    Les regidories de Joventut de Peníscola i Alcalà-Alcossebre treballen en la posada en marxa d'una nova línia de col·laboració per tal de donar a conèixer i posar en valor entre els joves la riquesa patrimonial i mediambiental d'ambdós municipis. Amb aquest objectiu i amb el de posar en comú les diferents actuacions de les seues regidories, s'han reunit avui les edils Raquel Paris i Susan Guillamón. Aprofitant recursos com la iniciativa "Territorio Templario" promoguda per la Diputació de Castelló, en què participen les dues ciutats o el parc natural de la Serra d'Irta, que també comparteixen, s'han plantejat accions conjuntes com tallers de fotografia o rutes senderistes enfocades al públic juvenil, en concret a la franja d'edat de 12 a 18 anys, que coordinarien els dos ajuntaments.

    "Es tracta d'incrementar l'oferta d'oci dels joves aprofitant que comptem amb un patrimoni arquitectònic i mediambiental únics. D'aquesta manera, contribuïm a que el coneguin millor i el valorin més", han indicat les regidores.

    Per part de les dues regidories també s'han exposat problemàtiques comunes com l'escassa plasmació, per part de la Xarxa Jove IVAJ, d'accions concretes en els municipis pel que han demanat "una major col·laboració per part de la Generalitat Valenciana per ajudar als Ajuntaments a mantenir i incrementar els diferents programes adreçats als joves ".

    Pujar