12 de novembre de 2019 12/11/19

El PSPV-PSOE de Peníscola critica “el sectarisme” de Miguel Castell

El PSPV-PSOE de Peníscola critica “el sectarisme” de Miguel Castell - (foto 1)

  El PSPV-PSOE de Peníscola ha lamentat, en veu de la portaveu i candidata a l’Alcaldia Isabel Esbrí, “l’actitud sectària” i “l’ús polític” que fa el número 4 de la llista del Partit Popular local, Miguel Castell, del seu càrrec de president de la confraria de pescadors.

  “A principis d’any vam encetar una ronda de reunions amb les associacions del nostre poble per tal d’escoltar i anotar les seues preocupacions i necessitats i això enriquir el nostre programa electoral. La resposta va ser molt positiva, però ens vam trobar amb el silenci de la confraria de pescadors”, ha deplorat. “La nostra sorpresa -ha assegurat- ha arribat quan aquesta setmana ens hem enterat que el col·lectiu de pescadors es reunirà, a pocs dies de les eleccions, amb la candidatura popular”.

  “Ens entristeix moltíssim aquesta actitud que no beneficia ningú, sobretot a la confraria de pescadors”, perquè “s’està utilitzant de forma personalista en benefici d’un partit polític. I tot per una fotografia. Eixa és la diferència entre el Partit Popular i el PSPV-PSOE. Mentre ells busquen la fotografia nosaltres treballem per a millorar la vida de la ciutadania peniscolana”.

  L'alcaldable socialista ha dit “no entendre aquesta situació ni l'actitud del president”, quan “ha sigut el PSPV-PSOE l'únic partit que ha mogut cel i terra com a interlocutor davant la Conselleria per a solucionar molts dels problemes de la confraria, com la draga del port o per a solucionar el pas de la cuba”.

  ÚS DELS RECURSOS PÚBLICS DE FORMA PARTIDISTA

  Isabel Esbrí també ha lamentat “l’ús partidista” que, des de l’equip de govern d’Andrés Martínez s’ha fet del servei de comunicació de l’Ajuntament de Peníscola, “pagat per tots i totes les ciutadanes de Peníscola”, i que “s’ha utilitzat per a tirar per terra les notes de premsa de l’oposició, com la nostra proposta de millora del Palau de Congressos”. “El PP mai no ha sabut diferenciar el que és l’Ajuntament del partit i això és molt greu, perquè l’Ajuntament no té color i és la casa de tots i totes, siguen de la ideologia que siguen”.

  “El diumenge tenim l’oportunitat de canviar la forma de funcionar i de governar el nostre poble, sense sectarismes i on el treball, l’honradesa i la proximitat seran les nostres senyeres”, ha finalitzat.

  ocultar
  El PSPV-PSOE de Peníscola critica “el sectarisme” de Miguel Castell
  Pujar